BOKA

Akademikliniken i Stockholm söker Operationssjuksköterska

Vi söker dig som vill arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Vår operationsavdelning i Stockholm har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person som tycker om att ta ansvar och engagera dig samt fungerar bra i grupp.

Du är specialistutbildad operationssjuksköterska och har minst 3 års erfarenhet av operations-sjukvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Arbetstider

Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Kontakt

För ytterligare information är du välkommen att ringa T.F avdelningschef, Jonas Björk på telefon 08-614 54 00

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till Jonas Björk på förnamn.efternamn@ak.se senast den 31 januari 2019.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.