BOKA

Akademikliniken i Malmö söker nu leg sjuksköterska anestesi

Vill du arbeta med estetisk plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng här i Malmö som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av anestesi. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit. Du arbetar i nära relation till patienterna och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov, ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med anestesiolog samt assistera anestesiologen vid premedicinering inför operation. Du ansvarar också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt. En del administrativa arbetsuppgifter förekommer också, samt ansvar för beställningar etc efter tilldelning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning deltid 70 procent.

Arbetstider

  • Enligt överenskommelse och schema.
  • Tjänstgöring tre dagar i veckan (måndag-onsdag).
  • Dagtid- och kvällstid. Arbetstiderna varierar mellan kl. 07-20.
  • Viss beredskapstjänstgöring ingår.

Kontakt

Mejla din ansökan yvonne.bengtsson@ak.se så snart som möjligt, dock senast 2019-09-30

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.