BOKA

AK i Malmö söker Operationssjuksköterska

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng här i Malmö som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är specialutbildad operationssjuksköterska och har minst tre års erfarenhet. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa kundens behov, är ödmjuk och har förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, deltid.

Arbetstider: Veckotjänstgöring, viss beredskapstjänstgöring.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Yvonne Bengtsson.

Välkommen att skicka din ansökan till verksamhetschefen Yvonne Bengtsson tillsammans med ditt CV och personligt brev per e-post till förnamn.efternamn@ak.se så snart som möjligt dock senast 2019-01-31.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.